Trænger badeværelset til en kærlig hånd eller er du træt af at kigge på de gamle og slidte fliser?

Så er microcement en fantastisk løsning, da det er muligt at give de eksisterende overflader, såsom fliserne, væggene og gulvet, et friskt og moderne udseende. Hermed slipper man også for, at man skal have lavet en masse VVS-arbejde, da microcementen blot påføres det materiale, der allerede er blevet brugt på badeværelset. 

Microcement bliver ikke kun brugt fordi det ser godt ud, men også fordi det er praktisk. Derudover er det muligt for de fleste at påføre microcement på badeværelset, og man ender med en smuk overflade helt uden revner eller fuger, som kan opstå, hvis man påfører klinker på badeværelset. 

Vi står også klar til at hjælpe

Ydermere er det også en praktisk løsning, da det er nemt at gøre rent. Microcement på badeværelset er derfor ideelt på grund af materialets slidstyrke og skridsikkerhed. Du undgår derfor at glide hvis gulvet er vådt efter man har været i bad.

Når man bruger microcement i vådrum er det nogen ting som man skal være opmærksom på. Det kan du læse mere om her.

Microcement giver dit badeværelse et stilfuldt udseende

Når du vælger at lægge microcement på dit badeværelse har du muligheden for at give det et smukt og unikt udseende. Microcement har et råt look og bare et enkelt lag kan transformere dit badeværelse fra et kedeligt standardrum til et stilrent og supermoderne rum.

Hvis det rå look ikke passer ind på dit badeværelse, så er der mange forskellige muligheder. Du kan vælge imellem et hav af forskellige farver og nuancer, så du kan skabe det udseende du går og drømmer om på badeværelset.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Hvorfor bør du vælge microcement på badeværelset?

Microcement er en oplagt mulighed når man vil renovere sit badeværelset, fordi det er smukt, smart, og ikke mindst billigt. Da badeværelset er en af de rum, hvori der bruges en masse tid, så er det vigtigt at det i ordentlig stand.

Microcement er praktisk, da det som udgangspunkt er skridsikkert og modstandsdygtigt overfor de forhold der er på et badeværelse, såsom damp og fugt. Dette gør der også brugbart i køkkenet.

Hvad koster microcement?

Det billige aspekt fremkommer af det faktum, at microcementen påføres oven på dit allerede eksisterende gulv, uanset om du i forvejen har nogen form for belægning eller ej. Du slipper på den måde for besværet og omkostningerne, der opstår ved at skulle hive hele gulvet op før man kan lægge nyt.

Prisen vil selvfølgelig altid afhænge af, hvor store overflader der er tale om.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvorfor du bør overveje microcement på dit badeværelse. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på tlf. 26 78 09 09 eller sende en mail til info@hmicrocement.dk.