Når det kommer til valg af gulve, er der uendeligt mange forskellige løsninger.

Gulvet er og bliver en central del af indretningen af hjemmet. Det er derfor oplagt at overveje denne del af indretningen, hvad end der er tale om et enkelt rum eller hele ens hus.

Microcement kan benyttes til f.eks på gulvet på dit badeværelse eller køkken, og dermed tilføre et moderne, nordisk udseende. Du ender hermed med et særdeles unik udtryk. Med microcement vil du opleve den perfekte kombination af både funktionalitet og design på samme tid. Når det kommer til gulve, er det ikke kun det æstetiske udtryk der gør sig gældende.

Et gulv skal også kunne holde til mange års brug. Når man vælger microcement til sit gulv, er man sikker på, at man får et slidstærkt gulv, som er let at holde, og som man får glæde af i mange år.

Ydermere tager det heller ikke lang tid at renovere gulv område med microcement. Tiden afhænger selvfølgelig af, hvor stort et område man har med at gøre, men som regel plejer det at tage op til fem dage.

Vi står altid klar til at hjælpe!

Fordele ved microcement gulve

Når man vælger at få et microcement gulv får man del i lang en række fordele som:

  • En hurtigere installation end ved så mange andre gulve
  • Et miljøvenligt valg
  • Et slidstærkt materiale, der ikke skrumper, og derved ikke får revner eller skrammer.
  • Muligheden for at arbejde på allerede eksisterende overflader
  • Ingen komprimering og herved ingen brug eller larm fra tunge maskiner
  • Utrolig styrke på trods af det tynde lag
  • … og mange mange flere

Hvad koster microcement?

Økonomisk set er microcement på gulvet en billig og fordelagtig metode i forhold til de mange andre former for renovering. Det kommer sig af, at microcement lægges oven på de allerede eksisterende overflader, og hermed spares der en del arbejdstid og ikke mindst byggestøv.

Prisen vil selvfølgelig altid afhænge af, hvor store overflader der er tale om.

Derfor bør du vælge microcement til dine gulve

Alt i alt er microcement en fremragende løsning til dine gulve. Det er langtidsholdbart og slidstærkt. Da der ikke skal bruges så meget at materialet er det både økonomisk og hurtigt at anlægge.

På trods af at det er billigt, så går man ikke ned på kvaliteten på nogen måder, og man ender ud med et smukt gulv. Derfor mener vi, at microcement er noget man bør overveje, hvis man vil give sit gulv et friskt pust.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvorfor du bør overveje microcement på dine gulve. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive hvis du har spørgsmål og du kan ringe til os på tlf. 26 78 09 09 eller sende en mail til info@hmicrocement.dk.