Trænger jeres køkken til et nyt og smukt udseende, der er praktisk og tilmed nemt at holde? Så er microcement måske den rette løsning for dig.

I de danske hjem ser man oftere og oftere at mange vælger en løsning med microcement i deres køkken. Man ser ofte microcement brugt i køkkener, fordi microcement er praktisk og man ender derfor med et stilrent og smukt køkken.

Microcement er også med til at give dit køkken et rustikt udtryk, som har en vis råhed over sig. Så hvis køkkenet skal forvandles og du ikke ønsker at skifte hele inventaret ud, så er det en klar fordel at benytte microcement.

Kontakt os og hør mere

Hvorfor vælge microcement i køkkenet?

Som nævnt er microcement i køkkenet nemt at holde. Med en fugtig klud kan du nemt holde det rent og pænt. Du skal derfor ikke indtænke eller bekymre dig om ekstra rengøring indsatser i forbindelse med dit nye microcement køkken. Ydermere skal man ikke bekymre sig om slitage over tiden, da microcement er ekstremt slidstærkt. 

Microcement er et utroligt alsidigt materiale, der kun er få millimeter tykt og kan påføres på stort set alle overflader. Et populært eksempel på brug af microcement i køkkenet er at bruge microcement til bordpladen. Hermed kan du skabe et smukt og unikt køkkenbord, som kan give køkkenet et helt nyt og smukt udtryk. 

Bordplader af microcement

Et populært valg i led med microcement i køkkenet er at man får en bordplade af det slidstærke materiale. Grunden bag dette er, at man kan undgå de klassiske bekymringer, da microcement ikke er sart over for hverken vand eller olie. 

Microcement er meget slidstærk og det kan derfor bruges både til gulve, vægge eller som et godt alternativ til de fliser og klinker man ofte ser i mange danskeres køkkener. Materialet går også under betegnelsen microbeton, og det er desuden meget hygiejnisk og det er derfor et oplagt valg at overveje, når man skal indrette ens køkken.

Hvad koster microcement?

Microcement er en billig måde at forvandle ens køkken på. Selvom det er billigt, betyder det ikke at kvaliteten falder. Microcement tilfører dit køkken et forfriskende udseende, som er blevet meget populært hos mange danskere. Prisen vil selvfølgelig altid afhænge af, hvor store overflader der er tale om.

Ydermere har microcement en lang levetid, hvilket er fordelagtigt, såfremt man ønsker et materiale i sit køkken, som kan holde i mange år. Microcement kan også bruges på badeværelset.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvorfor du bør overveje microcement i dit køkken. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive hvis du har spørgsmål og du kan ringe til os på tlf. 26 78 09 09 eller sende en mail til info@hmicrocement.dk.