Hvis man vælger at bruge microcement i vådrum, er der nogen ting, som man skal være opmærksom på.

Hvis du f.eks. ønsker at bruge microcement på badeværelset i led med nybyggeri skal man være opmærksom på, at selvom mikrocement generelt er godkendt til vådrum, så skal man altid montere en såkaldt vådrumsmembran før man spartler microcementen på gulve eller vægge. Det betragtes også som vådrumssikkert, når man vælger at anlægge microcement ovenpå klinker.

Dermed lever man også op til de regler, der gør sig gældende i vådrum. Vigtigt at vide er også, at når man benytter microcement i vådrum, skal materialet hærde i 7 døgn inden det udsættes for vand.
 

Er microcement vandtæt?

Man kan sagtens bruge microcement på badeværelset. Vigtigt at nævne er, at microcement i sig selv ikke er vandtæt, men derimod vandafvisende. Det er først når man får lavet en topseal overfladebehandling, at man opnår vandtæthed på sine overflade. Med en topseal overfladebehandling bliver microcement derfor til en aldeles velegnet løsning i badeværelset eller i køkkenet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvis du har spørgsmål til microcement. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive hvis du har spørgsmål og du kan ringe til os på tlf. 26 78 09 09 eller sende en mail til info@hmicrocement.dk.