Hvis dine vægge trænger til en opfriskning eller en kærlig hånd, så er microcement en både smuk og moderne løsning. Microcements struktur giver et rustikt og råt udtryk, hvilket kan fungere både diskret, men også sætte et personligt præg på det pågældende rums indretning.

Microcement er et populært valg i både små og store renoveringsprojekter. Du kan beklæde hele vægge eller blot bruge det i enkelte områder af rummet. Man kan f.eks. vælge at bruge microcement på en enkelt væg i rummet for at skabe en kontrast og dermed give rummet det sidste lille pift.  
 

Vi står klar til at hjælpe

Microcement til vægge på badeværelset og i køkkenet

Ligesom microcement kan anvendes på gulve både på badeværelset og i køkkenet, så kan det også bruges til at beklæde væggene. Med microcement opnår du nogen køkken- og badeværelsesvægge, der både er slidstærke og ikke mindst solide. Da badeværelset og køkkenet begge er rum, hvor der er skiftende klima damp og fugt, er det klart at foretrække, at det også er nemt at rengøre disse vægge. Man er altså sikker på, at væggene fastholder deres rå, nordiske udseende i mange år uden at falme.

Når overfladen er behandlet med microcement, er du sikret en fleksibel og ikke mindst vandafvisende overflade, hvilket gør microcement til en ideel løsning til væggene både på badeværelset og i køkkenet. Microcement er også praktisk, da man i stedet for at anlægge helt nye vægge, blot lægger materialet ovenpå de eksisterende vægge. 

Selve påføringen af microcement tager kun få dage, alt efter størrelsen og antallet af væggene. Herefter følger der så et par dages tørringstid. Efter den korte ventetid er jeres smukke, nye vægge færdige, og I kan nu nyde jeres vægge i mange år uden at skulle tænke på at skulle renovere på grund af det robuste og slidstærke materiale. 
 

Overvejer du at få microcement på dine vægge?

Hvis du går med tanker om, at et rum eller en væg i din bolig kunne trænge til et nyt friskt pust, så anbefaler vi klart at I overvejer microcement. Med microcement er I sikret slidstærke og smukke vægge, som I vil få glæde af i mange år.

Hvis I er blevet nysgerrige på, hvordan microcement kan beklæde jeres vægge, så er I altid velkomne til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive hvis du har spørgsmål og du kan ringe til os på tlf. 26 78 09 09 eller sende en mail til info@hmicrocement.dk