Går du og drømmer om at få lagt et smukt og rustikt New Yorker Gulve?

Så kan vi hos Hovedstadens Microcement hjælpe dig. Vi har stor erfaring med gulvbranchen og er specialister i rustikke gulve. Vi har gennem tiden hjulpet massevis af kunder i Greve, Gentofte, København med at indfri deres ønsker om et smukt New Yorker gulv, og vi står derfor også gerne for at lave dit nye gulv.

New Yorker gulv - Råt, industrielt og smukt

Når du vælger at få lagt et New Yorker gulv, så får du et moderne gulv, med et industrielt og råt udseende, som passer perfekt til den moderne nordiske stil. Med dets rå og tidløse udtryk skaber et New Yorker gulv en hyldest til de klassiske industrilokaler og loftslejligheder i New York. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at denne type gulve er meget populær.

Når du vælger Hovedstadens Microcement til at lægge dit New Yorker gulv, så kan du være sikker på at få et gulv af høj kvalitet. Vi har stor erfaring med diverse typer af gulve, hvilket er din garanti for et smukt slutresultat. 

Fordele ved et New Yorker gulv

Udover at man får et smukt gulv med et råt udseende, så kommer et New Yorker gulv også med en masse andre fordele såsom:

  • Gulvet er utroligt slidstærkt, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om slitage
  • Gulvet har en fugefri overflade
  • Gulvet er let at rengøre
  • Et New Yorker gulv holder i mange år
  • Gulvet kan lægges ovenpå de fleste eksisterende gulve
  • Og meget mere!

Få et tilbud på dit nye New Yorker gulv

Hvad end du har brug for råd og vejledning, inspiration, eller blot ønsker at vi skal lægge dit nye New Yorker gulv, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 26 78 09 09 eller ved at sende en mail til info@hmicrocement.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.