Mangler du en professionel gulvmand der kan stå for renovering af gulv i dit hus eller din virksomhed? Så står vi hos Hovedstadens Microcement klar til at påtage opgaven. Vi har hjulpet flere kunder med at renovere deres gamle gulv og skifte det ud med et nyt og flot microcement gulv. Vi arbejder primært Greve, Gentofte, København og andre omkringliggende områder.

Kontakt os og hør mere

Renovering af gulv og meget mere

Med microcement har du muligheden for meget mere end blot renovering af gulv. Materialet benyttes også på vægge og trapper i både private hjem og i erhvervsbygninger. Dit nye gulv eller væg vil få en flot beton æstetik, som ikke kun er utrolig populært lige nu, men også en billig og flot løsning.

Renovering af gulv med varme

Er du bekymret for at skade din gulvvarme eller at det måske forværre effektiviteten at lægge et lag microcement ovenpå. Bare rolig, dette materialer har en termisk åndbarhed der ikke er til at tage fejl af. Derfor er det et perfekt materiale til at sprede gulvvarmens effekt til hele rummet.

En billig løsning

Et af grundene til at dette er et af de billigere løsninger når det gælder gulvrenoveringer er at man ikke behøver at fjerne eller ødelægge det gamle gulv. Man kan dække de gamle fliser med microcement da laget er så tyndt at man knap nok bemærker ændringen. Dette virke på alle typer gulve så uanset om du har træ-, flisegulv eller andet så er gulvrenovering via microcement altid en god løsning.

Få et tilbud på renovering af gulv

Ønsker du et flot nyt gulv med beton æstetik? Så kan du med fordel overlade opgaven til os i dag. Du kan kontakte os på telefon 26 78 09 09, e-mail info@hmicrocement.dk eller via vores formular. Så give vi et uforpligtende tilbud på opgaven.